NOVOSTI V SERVISU
19.12.2019

Servis: Menjava olja in oljnega filtra

Ugodna ponudba v našem servisu: menjave olja za vsa vozila starejših od 4. let. Vedno Vredno paketi za vozila znamk VW, Audi, SEAT, Škoda.
MENJAVA OLJA

VEDNO VREDNO MENJAVA OLJA - servisni paketi - ugoden servis za vozila VW, Audi, SEAT in Škoda

Vzdrževanje vozila je za vsak proračun kar precejšen strošek, zato številni lastniki starejših vozil, za katera je jamstvo ali garancija že potekla, razmišljajo, kako bi pri servisiranju jeklenega konjička čim več prihranili. Pri Porsche Inter Auto imamo v ponudbi t.i. varčevalne pakete Vedno Vredno, s kateri lahko dodatno prihranite. Posebna ponudba za vozila starejša od 4. let.

POKLIČITE NAS IN SE NAROČITE NA UGODNO MENJAVO OLJA IN FILTRA:

 • Kontakt: +386 41 392 204, jozica.lapuh@porsche.si


NOVO!
Koriščenje servisnih paketov Vedno Vredno je možno ob predložiti kartice Porsche Group Card, s katero pridobite dodatno število ugodnosti.

Za naše stranke smo pripravili številne ugodnosti, ki jih lahko pridobite s kartico Porsche Group Card. Obstajata dve vrsti kartice, prva je kartica zvestobe Porsche Group Card, ki vam omogoča zbiranje točk in koriščenje mesečnih ugodnosti pri partnerjih, druga pa je nadgradnja tega - plačilna kartica Porsche Group Card. Le-ta omogoča, da kartico uporabljate tudi za plačevanje.

Glede na znamko vašega vozila vam lahko ponudimo:

Več o ugodnih servisnih paketih za servisiranje vozil, za ponudbo poceni menjava motornega olja in menjava zobatega jermena, boste našli na spletni strani http://www.varcevalni-paketi.si.

 

V SERVIS VOZIL - V PAKETNO CENO VSE VKLJUČENO:

 • motorno olje Castrol,
 • originalni oljni filter Volkswagen,
 • delo menjave olja,
 • test akumulatorja,
 • asistenca Volkswagen, 24 ur na dan,
 • 24 mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Servis VW, primeri pondube menjava olja za vozilo VW Golf 7 (2013 - 2015):

 • GOLF 7, Menjava olja, 2,0 TDI-CR81-130 kW, 141.34 €
 • GOLF 7, Menjava olja, 1,0-1,5 TSI ; 1,2-1,4 TFSI63-110 kW, 107.70 €
 • GOLF 7, Menjava olja, 1,6 TDI-CR ; 2,0 TDI-CR66-135 kW, 161.47 €
 • GOLF 7, Menjava olja, 2,0 TFSI ; 2,0 TDI-CR110-228 kW, 135.12 €
 • GOLF 7, Menjava olja, 2,0 TDI-CR81 kW, 179.04 €
 • GOLF 7, Menjava olja, 1,4 TFSI110 kW, 110.48 €

Zakaj paketi Vedno Vredno?
Vodja servisa V Porsche poslovalnici, gospod Matjaž Juvančič, nam je pojasnil, da po odzivih strank lahko potrdijo, da so s temi paketi na trgu zelo konkurenčni. Poudaril je tudi, da se vedno več lastnikov vozil odloča za obisk v njihovi poslovalnici, saj ko primerjajo cene serviserjev »izpod kozolca« in cene pri Porsche Inter Auto, pa tudi to, katere storitve so vključene v Porschejeve pakete, se zaradi varnosti, zagotovljenega 24-mesečnega jamstva za delo in vključene asistence, ki velja povsod po Evropi, nazadnje le odločijo za servis pri Porscheju. »Naši zadnji rezultati so pokazali, da se k nam vrača vedno več vozil, starejših od štirih let, kar dokazuje, da so paketi izjemno zanimivi za starejša vozila,« je dodal Matjaž Juvančič.

Za celotno storitev velja 24-mesečno jamstvo, ki se lahko uveljavlja po vsej Evropi, redno vzdrževanje vozila zagotavlja tudi jamstvo mobilnosti z asistenco, če se vozilo pokvari, in to za vso življenjsko dobo. Navsezadnje pa vzdrževanje pri pooblaščenem servisu tudi zelo pozitivno vpliva na vrednost rabljenega vozila. Gre torej za obsežen paket storitev, na kar lastniki vozil pogosto niso dovolj pozorni. »Največje zanimanje je za pakete kompletov zobatega jermena in črpalke za hladilno tekočino, pakete za zamenjavo blažilnikov, delov zavornih sistemov, izpušnih sistemov,« je našteval Matjaž Juvančič. Če vas zanimajo podrobnosti o teh servisnih paketih, boste več informacij o njih našli na strani www.varcevalni-paketi.si ali neposredno v naših poslovalnicah.

MENJAVA OLJA - POKLIČITE NAS IN SE NAROČITE NA SERVIS:

 • Kontakt: +386 41 392 204, jozica.lapuh@porsche.si

V kolikor vašega vozila ni na seznamu, nam pišite na jozica.lapuh@porsche.si in vam pripravimo ponudbo.

 

NAJBOLJŠI VOLKSWAGEN SERVIS V LJUBLJANI - VW SERVIS LJUBLJANA

Naj vaš avtomobil ohrani visoko vrednost, nizko porabo in zmogljivosti! Ker čisto vsak avtomobil potrebuje menjavo olja, vam sporočamo, da lahko pri PORSCHE LJUBLJANA opravite menjavo olja v vašem vozilu po ugodnejši ceni. V naši poslovalnici v PORSCHE LJUBLJANA se vam bomo posvetili z našimi izkušenimi strokovnjaki in poskrbeli, da bo vaš avtomobil deloval še veliko kilometrov.

VW SERVIS LJUBLJANA - KONTAKT

 • Pokličite nas za več informacij za servis vozil VW
 • Kontakt: +386 41 392 204, jozica.lapuh@porsche.si