NOVOSTI V SALONU
23.04.2020

Porsche Inter Auto Oktoberfest 2020 žal odpovedan

Odločitev smo sprejeli zaradi varnosti naših strank in zaposlenih
Oktoberfest 2020

OKTOBERFEST 2020 ŽAL ODPOVEDAN!

Kot vsako leto, smo se tudi letos močno veselili Porsche Inter Auto Oktoberfesta, ki bi bil pri Porsche Ljubljana že 10. zapored. Porsche Inter Auto Oktoberfest sicer prirejamo pri treh poslovalnicah (Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper).

Lanskoletni Oktoberfest je vsekakor potekal nad našimi pričakovanji. Organizacija je bila na res visokem nivoju, udeležilo se je skoraj 8.000 naših najbolj zvestih strank - v šotorih je bilo izjemno veselo, nad nastopajočimi ansambli iz natečaja Volkswagen Špila pa so bile stranke naravnost navdušene. Ravno zaradi tega smo se letošnjega Oktoberfesta letos še bolj veselili! 

Ker pa je varnost naših strank in zaposlenih na prvem mestu, strankam sporočamo, da se je naše podjetje zaradi aktualnih razmer in ukepov preprečevanja širjenja virusa odločilo, da bo letošnji Porsche Inter Auto Oktoberfest 2020 prestavljen na naslednje leto 2021. Iz Münchena pa je prišla tudi informacija, da je bavarski Oktoberfest prav tako odpovedan zaradi zajezitev epidemije koronavirusa in zaradi varnosti vseh obiskovalcev.

Letošnjega Oktoberfesta smo se vsi zaposleni močno veselili, a zaradi aktualnih razmer smo enostavno morali sprejeti tako odločitev.

Vse stranke prosimo za razumevanje! 
Porsche Inter Auto